We zijn verhuisd! Afgelopen vrijdag 17 april hebben de verhuizers alles opgehaald wat naar de opslag gaat en in de loop van het weekend hebben we alles ingepakt wat we zelf meenemen. Dat was nog zo veel, dat we toch een aantal plantenbakken achter hebben gelaten.

En maandag zijn we dan vertrokken. Als echte landverhuizers met een volgepakte aanhanger en een volledig volgestouwde auto. Zie bijgevoegde fotoserie over de verhuizing en het vertrek.

Omdat we vooreerst Frankrijk nog niet in kunnen zitten we voorlopig in een vakantiehuisje in Braamt, bij Doetinchem.  In ieder geval tot en met Pinksteren. Nu maar afwachten wanneer de Franse regering weer groen licht geeft voor reis en kamperen, in sombere voorspellingen wordt gedacht aan medio juli….. We gaan het zien. Hoe was het ook weer: als de realiteit anders is dan je plannen, fuck de plannen. We leven lekker van dag tot dag en genieten er gewoon van.

Met het huidige mooie weer is het natuurlijk helemaal niet erg om vakantie te vieren. We fietsen en wandelen iedere dag een paar uur. Het is hier heel mooi en helemaal niet druk, dus dat gaat prima. Verder zitten we lekker buiten in het zonnetje, kijken naar de vogeltjes en de vlindertjes, lezen, doen puzzeltjes, kijken wat tv, volgen her en der wat via Facebook en internet en koken en eten lekker. Kortom: als God in Frankrijk…….

We hebben het huisje inmiddels voor wat langer gebruik voor ons praktisch ingericht met wat we zoal bij ons hadden. Mocht je langs willen komen: even bellen of appen, samen wandelen en op ons achterterras zitten is uiteraard altijd mogelijk.